Eigen Boek Uitgeven


schrijven.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Eigen Boek Uitgeven
Bergboek
Bergboek
http://www.bergboek.nl/

Boek-opmaken.nl
Wij maken van uw manuscript een professioneel boek, voorzien van een full colour kaft.
http://boek-opmaken.nl/index.asp?rid=1347375762487

Boekenmaker.nl
Geef zelf uw boeken uit in eigen beheer onafhankelijk van een uitgever
http://www.boekenmaker.nl/

Boekenplan
Boekenplan is de eerste uitgeverij waar het mogelijk is om uw boek in eigen beheer uit te geven in combinatie met innovatief traditioneel uitgeven.
http://www.boekenplan.nl/

Boekscout
Boekscout.nl is een zeer ervaren, snel groeiende boekenuitgeverij in de printing-on-demand- markt.
http://www.boekscout.nl/

Boekvanmij.nl
Tegen lage kosten en de beste kwaliteit uw boek laten drukken. als u zorgt voor de geschreven tekst en het ontwerp voor de omslag dan zorgt boekvanmij.nl voor de rest. u vindt boekvanmij.nl in arnhem, gelderland. telefoonnummer: (026) 3840185.
http://www.boekvanmij.nl/

Bureau Kirja
Boekplannen? bureau kirja biedt ondersteuning bij het maken van boeken. op maat en tegen schappelijke tarieven. voor uitgevers, bedrijven en organisaties: hebt u zelf geen redacteur in huis, heeft de dtp'er het te druk of dringt de deadline? u kunt met een gerust gevoel bureau kirja inschakelen voor het redigeren van teksten en het opmaken van boeken. van ontwerp tot drukwerk, het gehele traject kunt u aan bureau kirja overlaten. voor particulieren: u wilt uw boek uitgeven en kunt daarbij hulp gebruiken? wij maken van uw manuscript een boek. wij maken uw boek op maat, in de door u gewenste uitvoering, in elke gewenste oplage. we maken gebruik van methodes als printing on demand om de kosten overzichtelijk te houden. in sommige gevallen is het mogelijk dat bureau kirja optreedt als uitgever en de promotie en verkoop van uw uitgave op zich neemt. bureau kirja werkt professioneel en gaat zorgvuldig met uw manuscript om.
http://www.kirja.nl/

ColorSurfer
ColorSurfer
http://www.colorsurfer.com/

F&N Boekservice
F&N Boekservice
http://www.boekservice.nl/

Free Musketeers
Uitgeven of publiceren eigen boek, schrijf je eigen boek, van harte welkom bij free musketeers uitgeverij en producties. je hebt een boek geschreven en wilt dat laten uit geven. dan ben je bij uitgeverij free musketeers aan het goede adres.
http://www.freemusketeers.nl/

GigaBoek
gigaboek biedt de kortste weg naar publicatie van uw eigen boek! ook uitgeven in eigen beheer is bij gigaboek mogelijk. het geheim heet ‘printing-on-demand’. na een minimale startoplage wordt het boek pas gedrukt als er een bestelling is. gigaboek laat u maximale vrijheid en ondersteunt alleen waar nodig of wenselijk. een team specialisten staat zo nodig klaar om te helpen met redactie en promotie.
http://www.gigaboek.nl/

Gopher Publishers
Gopher Publishers
http://www.gopherpublishers.com/

JouwBoek.nl
Jouwboek.nl - de site voor uitgevers van boeken in eigen beheer
http://www.jouwboek.nl/

Maak Mijn Boek
Maakmijnboek.nl bied u de mogelijkheid uw eigen boek in 6 eenvoudige stappen zelf vorm te geven en te laten drukken. in zeer kleine oplages mogelijk en tegen aantrekkelijke prijzen. zet uw eerste stap opweg naar uw eigen boek!
http://www.maakmijnboek.nl/

Mijn Eigen Boek
Maakt boeken uitgeven gemakkelijk, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.
http://www.mijneigenboek.nl/

TIL Publikaties
Uw duizendpoot in communicatie, inspirerende teksten schrijven en een degelijk pr beleid of visie ontwikkelen, maar ook uw personal coach en trainer en training met stijl en resultaat.
http://www.tilpublikaties.nl/

Totemboek
Totemboek maakt van je manuscript een boek
http://www.totemboek.nl/

Uitgeverij Eigen Boek
Uw eigen boek uitgeven, www.uitgeverijeigenboek.nl geeft uw eigen boek uit. voor delig uw boek uitgeven. levering gaat via de eigen boek site en via de boekwinkel.
http://www.uitgeverijeigenboek.nl/

Xlibris
Xlibris
http://www.xlibris.com/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid